Terug naar artikelen

Deventer Schrijft! Jordi Lammers

Geschreven door Deventer Boekenstad

Op donderdag 4 maart '21 start Jordi Lammers met de Cursus Poëzie in de serie Deventer Schrijft! Ken jij of ben jij een jonge dichter, schrijver (tot 35 jaar) en wil je een nieuwe uitdaging? Of ben je net begonnen? Meld je dan aan. Vier donderdagavonden in Bibliotheek Deventer plus een avond over performance én kans om je nieuwe werk te presenteren.

Jouw bijdrage voor de cursus? Slechts € 60 inclusief jouw optreden tijdens de eindpresentatie. Deventer Schrijft is er speciaal voor jonge schrijvers t/m 35 jaar. De cursusavonden Cursus Poëzie zijn op donderdagen 4, 11, 18 en 25 maart 2021. De performanceworkshop en de eindpresentatie: Cultuurpodium De Hip worden nog vastgesteld.

Alle cursussen zijn coronaproof online of als de maatregelen van het RIVM dat toelaten weer live te volgen. 

Tijd donderdagavonden 19.30-22.00 uur.
Locatie Bibliotheek Deventer

Schrijf je nu in en vertel het verder!

Reactie deelnemer: “Door de cursus heb ik weer ontdekt hoe leuk ik schrijven vind!"  

JORDI LAMMERS (1996) schrijft proza en poëzie. In 2016 was hij de campusdichter van de Radboud Universiteit. Hij publiceerde verhalen en gedichten in De Revisor, Op Ruwe Planken en op De Optimist en schrijft essays voor rekto:verso. Je kon hem horen voordragen op de Nijmeegse Kunstnacht, het Nijmeegs Boekenfeest en het International Literature Festival Utrecht, en bij deBuren op uitnodiging van Erwin Mortier. In het voorjaar van 2020 won Jordi Write Now!. Samen met zijn broer Rindert vormt hij de tweekoppige band Benji, waarin zij muziek en poëzie laten samensmelten. Jordi zit in een talentontwikkeltraject van De Nieuwe Oost | Wintertuin.

Meer info over volgende cursus

Foto Lennart van Nieuwenhuijzen

— Einde. —