Terug naar artikelen

Koen Frijns komt naar Deventer!

Geschreven door Deventer Boekenstad

Koen Schrijft! Poëzie, songs en theater én hij is een fantatsisch performer. Op zondag 1 december treedt hij op in het Burgerweeshuis tijdens het festival Met Andere Woorden. Op woensdag 8 januari start zijn workshop van 3 avonden Songwriting. Voor deelnemers is er een vervolg op 19-2 met een avond over performance en een optreden in Cultuurpodium De Hip tijdens de Deventer Boekenweek.

Maak serieus werk van songwriting en performance...
Ken jij of ben jij een schrijver, dichter, songwriter (tot 35 jaar) en wil je een stap verder zetten? Dan is deze workshop een mooie uitdaging. Drie woensdagavonden in de sfeervolle tuinkamer van de Bibliotheek Deventer plus een avond over performance én een mooi moment in de Boekenweek om je nieuwe werk te presenteren. Deelname € 50,00.
Schrijf je nu in en vertel het verder!

Waar en wanneer?
Op 8-1-2020    22-1-2020    5-2-2020
Woensdagavonden 19.30-21.00 uur
Tuinkamer Bibliotheek Deventer

Performanceworkshop     19-02-2020
Woensdagavond 19.30-21.30 uur
Theaterzaal Bibliotheek Deventer
Eindpresentatie Cultuurpodium De Hip
tijdens de Deventer Boekenweek in maart 2020!

Schrijf je nu in
Of app naar 06 33 90 58 30.

Over Koen
Naast schrijver is Koen ook muzikant. Onder de naam Frino bracht hij in het voorjaar van 2019 zijn ep Nestgeur uit, met liedjes in het Standaardnederlands en dialect over de zelfkant van de samenleving.
Hij studeerde in 2016 af aan Creative Writing ArtEZ in Arnhem en maakte tijdens zijn studie verschillende solovoorstellingen: De parkieten kwetteren harder, over de gevolgen van tinnitus, en De man van klei, over Koens oud-oom, die omkwam bij een modderlawine op de Sint-Pietersberg. Hij trad op onder andere bij Lowlands, Down the Rabbit Hole en Wintertuinfestival. 
foto Koen: Gaby Jongenelen

Met dank aan: De Nieuwe Oost Wintertuin, Gemeente Deventer. DCC en Stichting Wesselings van Breemen..

— Einde. —